​Beredskabs- og sikkerhedsabonnement til virksomheder

Sikkerhed og tryghed i hverdagen – og hvis uheldet er ude.

Et Paratio abonnement er som en forsikring for jeres virksomhed i tilfælde af krisesituationer. 

Ingen forsikring har garanti imod alt, men Paratio kan garantere, at jeres arbejdsplads vil være bedre forberedt og rustet, hvis nu en uønsket hændelse finder sted.​

Som virksomhed vil man for alt i verden undgå en krisesituation; 

- med Paratio står I sikrere og stærkere, hvis uheldet er ude.


​Paratio appløsning

​Paratio appløsning, som hurtigt og effektivt kan gennemføre alarmering af relevante aktører, samt videregive de nødvendige beredskabsinstrukser til håndtering af krisesituationen. 


Kommunikationen i krisesituation skal være effektiv og hurtigt, derfor skelner Paratio app mellem de tilknyttede personer og ansatte. Brugere af Paratio app inddeles efter almindelige brugere og ressourcepersoner, hvilket gør, at krisekommunikationen er særtilpasset den enkelte bruger. I en krisesituation vil generelle beredskabsinstrukser sendes til alle brugere, og særlige beredskabsinstrukser sendes til ressourcepersonerne.

Paratio app er nemt at bruge for alle medarbejdere. Jeres medarbejdere tilmelder sig Paratio app via en SMS, som nemt og simpelt leder dem ind i appen.

Krisesituationer kan være forskellige i deres karakter og geografiske sted, og derfor bør alarmerings- og kommunikationsværktøjet være fleksibelt og uafhængigt af krisesituationens fysiske lokalitet. Paratio app har indbygget geopositioner, hvor kun de personer og ansatte, der befinde sig indenfor det geografiske kriseområde, modtager alarmering og instrukser.

​​

Paratio app samler din virksomheds beredskabsinstrukser for alle hændelsestyper

​​


Et Paratio abonnement er som en forsikring for jeres virksomhed i tilfælde af krisesituationer.

Ingen forsikring har garanti imod alt, men Paratio kan garantere, at jeres arbejdsplads vil være bedre forberedt og rustet, hvis nu en uønsket hændelse finder sted. 


Sikkerhed og tryghed i hverdagen – og hvis uheldet er ude. 

​Kort om Firmaberedskab

Firmaberedskab hjælper virksomheder med at etablere og træne det rette beredskab til enhver situation – og derved hjælper vi med at beskytte værdier, omdømme og medarbejdere

CVR: 35670157

linkedin  fb

Kontaktinformation

​Vi har kontorer på:

Korskildelund 6, 2670 Greve - Find vej

​Bredgade 30, 1260 København​ - Find vej

Telefon: 61 31 12 90

E-mail: info@firmaberedskab.dk

​Bankoplysninger

Reg.nr. 5471 

Kontonr. 1167660

Se datapolitik

​Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt