​Førstehjælpskursus

Formål

Førstehjælpskurset klæder medarbejderne på til at kunne håndtere en situation med akut sygdom eller personulykke hurtigt og effektivt. Desuden bidrager førstehjælpskurset til at træne og styrke samarbejde og sammenhold i virksomheden.

Hurtig og effektiv førstehjælp er afgørende i forhold til at sikre liv og førlighed. Eksempelvis reduceres sandsynligheden for at overleve et hjertestop med 10% per minut uden effektiv førstehjælp. Og med en normal responstid fra ambulancer på mere end 10 minutter kræver det, at medarbejdere i bygningen kan deres førstehjælp.

Førstehjælpskurset tager udgangspunkt i de lokale forhold i virksomheden, således at det sikres, at kursisterne ved, hvordan de skal reagere lige præcis der, hvor de er. Dette omfatter brug af virksomhedens eget førstehjælpsudstyr, kontakt og vejvisning for ambulance, intern alarmering og selvfølgelig selve førstehjælpen.

skærmbillede 2019-10-21 kl. 12.04.45

Dagens forløb

Kurset starter med en kort gennemgang af førstehjælpsteori. Herefter trænes livreddende og almindelig førstehjælp, hjertelungeredning, brug af hjertestarter og vigtigheden af rollefordeling, kommunikation og samarbejde i en krisesituation.

Herefter gennemgås bygningen i forhold til placering af førstehjælpsudstyr, kontaktpunkt og adgangsveje for ambulance samt interne alarmeringsprocedurer.

Dernæst øves 2-3 realistiske scenarier omkring konkrete hændelser, hvor der både skal alarmeres, kommunikeres og ydes konkret førstehjælp. Dette sker i de lokaler og arbejdsrum, hvor hændelsen kunne indtræffe. Dette gør vi for at sikre, at kurset bliver så realistisk som muligt i forhold til virkelighedens verden. Egne instrukser, actioncards og eget udstyr anvendes derfor også i videst muligt omfang.

Førstehjælpskurset afsluttes med råd og vejledning om håndtering af voldelige hændelser og psykiske påvirkninger under og efter en kritisk hændelse. Alle vores instruktører er politiuddannede og har stor praktisk erfaring på dette område.

Deltagerantal og tid

​Der kan deltage op til 16 medarbejdere på kurset, der varer  4  timer

Vi leverer

Der tilbydes også mere avancerede kurser på eksempelvis 6 og 8 timer samt førstehjælp til søs, førstehjælp til børn, førstehjælp for børn, førstehjælp i naturen og taktisk førstehjælp.

Vi medbringer alt udstyr og materialer til dagen.

Kursisterne vil efter kursus modtage et førstehjælpsbevis. 

Pris

Prisen for et førstehjælpskursus for 1-10 personer er kr. 5999,- ex. moms. (1 instruktør)

Prisen for et førstehjælpskursus for 11-16 personer er kr. 8999,- ex. Moms (2 instruktører)

​Kort om Firmaberedskab

Firmaberedskab hjælper virksomheder med at etablere og træne det rette beredskab til enhver situation – og derved hjælper vi med at beskytte værdier, omdømme og medarbejdere

CVR: 35670157

linkedin  fb

Kontaktinformation

​Vi har kontorer på:

​Bredgade 30, 1260 København -  ​Find vej

Østergade 27, 8000 Aarhus C.​ - Find vej

Telefon: 61 31 12 90

E-mail: info@firmaberedskab.dk

​Bankoplysninger

Reg.nr. 5471 

Kontonr. 1167660

Se datapolitik

​Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt