Referencer​

​​Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at skabe og vedligeholde endnu skarpere beredskaber - og vi er stolte af, at have have nogle af Danmarks store og markante virksomheder blandt vore kunder. Her kan du se udvalgte eksempler på, hvordan vi i praksis har hjulpet med at optimere beredskaber og krisestyringskapacitet.

Vi har udviklet Næstved kommunes beredskabskoncept og sikret udrulningen og implementering på tværs af alle kommunes bygninger, organisatoriske enheder og virksomheder.

Topdanmark har implementeret vores fuldstændige beredskabsplaner, inkl. træning og øvelser i deres beredskab. Yderligere støtter vi med f.eks. Førstehjælpskurser for at sikre medarbejdernes sikkerhed og evne til at reagere. ​

Telenor fik specifikke beredskabsplaner, der var nøje afstemt i forhold til de organisatoriske og bemandingsmæssige muligheder. Dette sikrer, at beredskabet er robust, og derved parat, når en hændelse skal håndteres.

​Kort om Firmaberedskab

Firmaberedskab hjælper virksomheder med at etablere og træne det rette beredskab til enhver situation – og derved hjælper vi med at beskytte værdier, omdømme og medarbejdere

​Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontaktinformation

Firmaberedskab

Korskildelund 6

2670 Greve

​telefon: 613 112 90

info@firmaberedskab.dk

CVR-nummer : 35670157

​Bankoplysninger: Reg.nr. 5471 Kontonr. 1167660