Corona-hurtigtest på din adresse.

Spar arbejdstid for dine medarbejdere og skab større sikkerhed og tryghed for både medarbejdere og kunder. 

Vi tester for Corona med hurtigtest på din adresse, så I ikke behøver at bruge tid på at transportere jer til et offentligt testcenter. Testresultater indgår i Corona-passet.

Mobilt testteam på to personer på din adresse med alt nødvendigt udstyr. Vi tester med spyttet - så der ikke er samme ubehag som ved næsetest.

Svartid 10-15 minutter.

Vi kan teste op til 30 personer i timen.

Testen er Saliva Rapid Casette Antigen Test fra Svenske Novoviral AB.

Testens specifikationer:

Spyttesten er CE-mærket og opfylder den gældende EU-lovgivning for medicinsk udstyr

Sensitivitet er 98,1 % (styrke ift. undgå falsk negative svar)

Specificitet er 99,33 % (styrke ift. undgå falsk positiv svar)

Sådan foregår testen:

Forberedelse:​ Find et testområde i bygningen. Vælg et sted, der er centralt, så det er let for dine medarbejdere at komme til. Vi skal bruge 4 x 2 meter til vores opsætning. Der skal være plads til, at dine medarbejdere kan opholde sig med god afstand, mens de venter på at komme til. Udpeg en kontaktperson og send kontaktinformation og fakturaoplysninger.

Send desuden jeres medarbejderinstruks ved smitte.

Modtagelse og registrering af dine medarbejdere: Vi modtager dine medarbejdere på teststedet og forklarer processen og databeskyttelsen. 

Vi registrerer testpersonerne med CPR-nummer,  navn og telefonnummer. Vi indhenter om muligt samtykke til brug af testresultat i Corona-pas.

Hygiejne: Vores testpersonale testes hver morgen og anvender værnemidler.

Der sprittes af mellem hver test.

Datahåndtering: Vi indberetter testdata til Statens Seruminstitut (SSI) i overensstemmelse med lovbekendtgørelse 1444 af 1. oktober 2020, samt​bekendtgørelse 1919af d. 11. december. Data indberettes elektronisk i overensstemmelse med SSI Anvisninger​til​indberetning​af​prøvesvar COVID-19, v. 2.3.

Data indberettes senest​ 4 timer efter​testresultat. Vi er forpligtet til at opbevare data i 10 år i overensstemmelse testdata til Statens Seruminstitur (SSI) i overensstemmelse med lovbekendtgørelse 1444 af 1. oktober 2020, med journalføringsbekendtgørelsen (BEK 1090 af 28. juli. 2020 om autoriserede​sundhedspersoners​patientjournaler).​

Procedure ved negativ testsvar: Ved negativt testsvar udleveres testsvarseddel til den testede.

Procedure ved positivt testsvar: Ved positivt testsvar trækker vi den testede lidt til side og informerer om testsvaret.

Vi udleverer kit med mundbind og desinfektionsserviet. Den smittede anlægger mundbind, hvis ikke allerede gjort.

Vi udleverer og gennemgår instruks til smittede fra Styrelsen for Patientsikkerhed samt jeres medarbejderinstruks til smittede. Sammen med den smittede ringer vi til Styrelsen for Patientsikkerhed og anmelder smitten.

Den testede får herefter udleveret testsvarseddel med testsvar.

Når vi forlader bygningen: Din kontaktperson får udleveret og kvitterer for en samleliste med navne på de testede samt testperiode. Listen indeholder ikke testresultater, CPR-numre eller telefonnumre.

Vi tager alt affald og udstyr med os. Brugte testkits opbevares sikkert og destrueres inden for 24 timer fra testtidspunktet.

Faktura: Dagen efter test fremsendes faktura bilagt kvittering for antal test og testperiode underskrevet af din kontaktperson.

Pris:

Testteamet koster kr. 2.400 for første time hos dig, herefter kr. 1.200 per time.   Hver test koster kr. 200 per styk. Priserne er  alt inklusive og ekslusive moms.     Der er ingen  yderligere omkostninger.                                    

For mere information om Firmaberedskab og hurtigttest ved at skrive direkte på Hurtigtest@firmaberedskab.dk -

eller ring for en uforpligtende snak på telefon 613 112 90

​Kort om Firmaberedskab

Firmaberedskab hjælper virksomheder med at etablere og træne det rette beredskab til enhver situation – og derved hjælper vi med at beskytte værdier, omdømme og medarbejdere

CVR: 35670157

linkedin  fb

Kontaktinformation

​Vi har kontorer på:

Korskildelund 6, 2670 Greve - Find vej

​Bredgade 30, 1260 København​ - Find vej

Telefon: 61 31 12 90

E-mail: info@firmaberedskab.dk

​Bankoplysninger

Reg.nr. 5471 

Kontonr. 1167660

Se datapolitik

​Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt